Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Mam telenora i to ten najslabszy,po 17 i weekendy i dziala bardzo dobrze,nie ma problemu ze skype czy voipem,chociaz wiadomo daleko mu z predkoscia do jakiegokolwiek stacjonarnego.
To chyba rzeczywiscie zalezy od lokalizacji mieszkania(nie wiem....odleglosci od nadajnika?).Najlepiej jest przed zakupem wyprobowac czyjs u siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ja jade na telenorze fre w popoludnia i weekendy - limit 5gb troche przymalo ale netcom ma u mnie kiepski zasieg - na mapke zasiegu najlepeij spojrzec... mozna placic mniej w netcomie i miec kiepski zasieg albo na odwrot...

ps. w netcomie mialem kiedys telefon na abo - drooooogo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Karolina D
(karolcia)
Wiking
kami napisał:
odradzam telenora zamula z sygnałem nie pogadasz przez skipa czasem stronke wp otwiera 10 min a na koncu 'zbtyt długi okres oczekiwania' ogolnie do bani

Musze powiedziec ze ja mam telenora i jestem bardzo zadowolona. Sciagam bez problemu co tylko chce i jeszcze dziele sie tym internetem ze szwagrem Ja biore z kabelka a on na vi-fi (czy jakos tak) !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
zasieg operatora w Twoim miejscu zamieszkania*:
TELENOR vs. NETCOM

*) przed zakupem warto sprawdzic jaki zasieg mozemy uzyskac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Alex_m)
Wiking
jestem uzytkownikiem netcom nie mam zadnych problemow z zasiegiem ani z transferem. skype dziala bez zazutu wszystkie stronki otwieraja sie szybko i bez problemowo
HDSPA NA FULL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
karolcia napisał:
kami napisał:
odradzam telenora zamula z sygnałem nie pogadasz przez skipa czasem stronke wp otwiera 10 min a na koncu 'zbtyt długi okres oczekiwania' ogolnie do bani

Musze powiedziec ze ja mam telenora i jestem bardzo zadowolona. Sciagam bez problemu co tylko chce i jeszcze dziele sie tym internetem ze szwagrem Ja biore z kabelka a on na vi-fi (czy jakos tak) !!!

to chyba nie mowimy o tym samym bo ten co ja mialam (bo juz z niego zrezygnowlam) mial limity i jakbym na nim zciagała jakies filmy to rachunek bym miala taki ze pensji by mi nie starczyło pozatym nie wiem jak go rozdzielasz przeciez to jest male urzadzenie z karta sim w srodku ktore podpinasz pod usb do swojego laptopika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Masz racje ja rowniez mialam telenora bredbånd i rachunki za sciaganie zdjec i muzyki przesylanej przez skype byly dosyc duze. w Netcomie tego nie ma. Znajomi maja i chwala bardzo. Ze sciaganiem nie maja problemow. Nie mowimy o kablu tego nie mozna porownac. Doradzam Netcom.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kkkrzysztof)
Wiking
Polecam ice!
Stala cena 149,5 za miesiac do konca roku potem 299 bez zadnych limitow. Ta cena obejmuje cala skandynawie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Alex_m)
Wiking
kkkrzysztof napisał:
Polecam ice!
Stala cena 149,5 za miesiac do konca roku potem 299 bez zadnych limitow. Ta cena obejmuje cala skandynawie.

moglbys podac troche wiecej szczegulow na temat ICE????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kkkrzysztof)
Wiking
Szybkosc maksymalna(teoretyczna)3,1 Mpbs .
Mozliwosc dokupienia routera wlan co daje mozliwosc kozystania z internetu przez kilka osob. Oczywiscie szybkosc bedzie dosc ograniczona.
Mozna kozystac z internetu w dani i szwecji bez dodatkowych oplat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok